Hol is kezdjem…

By | szeptember 25, 2014

Nem vagyok egy nagy írótehetség, úgyhogy nem tudom, hogy mi fog kisülni ebből a blogból, de adok neki egy esélyt. Magamról röviden annyit, hogy budapesti vagyok, és a munkahelyem is egy nyelviskola Budapest belvárosában, ahol angol nyelvtanfolyamokat tartok.

angol-nyelvtanfolyam-300x252

Dolgoztam már angoltanárként egy budapesti gimnáziumban, de végül a tanításnak ez a kötetlenebb verziója volt az, amiben igazán otthon éreztem magam. Szeretem az adott csoporthoz igazítani a tanulás menetét, a haladás mértékét, és részben ezért is kezdem el ezt a blogot. Hogy ezeket a tapasztalataimat és ötleteimet leírhassam, és megoszthassam azokkal, akiket esetleg érdekel. Hátha más tanárok is sikerrel tudnák alkalmazni egy-két már bevált módszeremet. Még akkor is igyekszem rendszeresen vezetni ezt a blogot, ha éppen nincs újabb világmegváltó ötletem, úgyhogy előfordulhat, hogy más témák is felbukkannak itt a bejegyzések között.

Tanárként minden nap történik velem valami mulattató vagy érdekes. Ráadásul a nyelviskola rendszerének köszönhetően viszonylag sűrűn indulnak új tanfolyamok, így nagyon sok új embert ismerek meg rövid idő alatt. Ha mást nem is tudok, hát majd az ő érdekes történeteiket osztom meg itt írásos formában. Egyelőre talán elég is lesz ennyi, hamarosan majd jelentkezem újra. Remélhetőleg egy ennél azért tartalmasabb bejegyzéssel…