Miért olyan híres a rivocasino iroda?

By | december 15, 2015

Igaz, hogy a szerencsejátékot igyekeznek minél jobban háttérbe szorítni, de azért mindig nyílnak új kaszinók, lehetőségek a szórakozásra. Nincs ez másként a nemrég nyílt új RIVO Kaszinóval sem.

Mit lehet tudni a kaszinóról

rivo-logoTe hallottál már róla? Esetleg játszottál is már az oldalukon? Ha származási helyét tekintjük, akkor Máltához köthető.

Számos lehetőséget kínál, az oldalt felkereső szórakozni vágyóknak. A kaszinóban 60 lehetőség közül választhatunk, és számos játékot próbálhatunk ki. Hogy mik ezek? Ha mondjuk bingóznál, vagy bármelyik asztali játékot szeretnéd kipróbálni erre is van lehetőséged. Természetesen, mint minden szerencsejáték oldalról, így erről sem hiányozhatnak a nyerőgépek.

A kaszinó előnyei

Az egyik legjobb lehetőség, amit kínál, az az, hogy nem szükséges semmi külső program, vagy szoftver telepítése, ellentétben sok másik oldallal, a böngészőből indíthatjuk el. Hogy miért jó ez? Nem szükséges telepíteni, sem letölteni a számítógépre semmilyen programot.

A játékok, az egyik legnagyobb játékszoftver gyártó cég, a Novomatic szoftverét használják. Mivel nem csak szoftvereket gyártanak, hanem valódi játékgépeket is, így a RIVO oldalán található játékok akár ismerősek is lehetnek.

A játékok gyorsan töltődnek be, így nem kell unalmasan ülni a gép előtt, és várakozni. Ami még hihetetlen, de ha nem némán játszunk, tehát kapcsolunk hangot a számítógép segítségével, még azt is elérhetjük, hogy úgy érezzünk magunkat, mintha egy kaszinóban ülve játszanánk, az nélkül, hogy kimozdulnánk az otthonunk kényelméből.

A játék kínálat

Mint fentebb említettem, minden féle játékot megtalálunk. Akár asztali játékokat szeretnénk játszani, vagy nyerőgépekkel játszani bármelyiket megtaláljuk, és akár kedvünkre váltogathatjuk ugyan úgy, mintha egy játékteremben tennénk ezt meg.

Több mint 50 nyerőgép érhető el az oldalon. Ugye, hogy elég ez? Ha a régi hagyományos játékokat keressük, mint a jó öreg gyümölcsöst, vagy mondjuk a JACK POTOT, ezeket is megtaláljuk a RIVO oldalán, de a hagyományosak mellett is számos nyerőgép közül válogathatunk még kedvünkre.

A befizetés, és a kifizetés is igen egyszerű, hiszen a 21. században élünk, így ha már rendelkezünk mondjuk egy bankkártyával, akkor már minden megy, mint a karikacsapás. Természetesen, itt sem maradnak el a bónuszok, amik igen kedvezővé teszik a játékot. Az első igen csak kedves gesztusnak minősülő ajándék, hogy ha már regisztrálunk az oldalra, akkor már kapunk egy bónusz csomagot, amit el is játszhatunk az oldalon. Ennek a segítségével már azonnal lehetőségünk nyílik arra, hogy kipróbáljuk, hogy milyen lehetőségeket nyújt számunkra az új RIVO kaszinó.

Olvass további cikkeink közül:

Egy jó ötlet >>>

Hol is kezdjem >>>