Tematikus angolóra

Szuper dolog gyerekeket tanítani, még nagyobb kihívás, ha egy idegen nyelvre jelen esetemben angolra tanítom őket. A fiatal és mondhatom, hogy az idősebb korosztály is nyitott és nagyon érdeklődő mindenfelé új tanulási módra. A könnyebb nyelvtanulás végett tematikus és asszociációs órákat is szoktam tartani, hogy megszerzett nyelvtudás, a való életben is hasznára szolgáljon a tanulóim részére. Feladatnak adtam ki számukra, hogy az órára fel tudjanak készülni- azt az életeseményt, hogy a családban, vagy éppen náluk gyermekáldás várható. Szedjék össze a gondolataikat, milyen szavakat ismernek, milyen szituációk állhatnak fel a babavárás 9 hónapja alatt, akár a kelengyék beszerzése, vagy az orvosi szakszavak is szóba jöhetnek.

Az órára szépen felkészültek, majd az egyik tanulom odalépett hozzám, hogy ő annyira utánajárt a baba termékeknek, hogy talált egy remek céget, mely babakocsikat forgalmaz rendkívül kedvező áron. És mivel a testvére éppen babát vár, milyen jó, hogy megtalálta ezt a bolt a feladatom miatt.

Nagyon részletesen elmesélte, hogy tényleg nagyszerű cégre bukkant rengeteg babakocsit forgalmaznak, alig lehet közülük választani, az ember úgy érezheti magát, mintha egy babakocsigyár látogatásán lenne. Végtelen sok termék áll a vásárlók rendelkezésére, se szeri se száma a sok színű, fazonú és több funkcióval bíró babakocsiknak az oldalon. Ez a cég remekül eltalálta a vásárlóik igényeit és ízlését.

Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő babakocsit, akár sportos, akár kiránduló, vagy városban sétálós életmódot folytat, mert itt babakocsigyár szintű termékspaletta található.

Nem csoda, hogy nagyon népszerű termékeke forgalmazó cég. Miután hazaérkeztem, én is felkerestem az oldalukat, hogy a magam szemével győződjem meg arról, hogy mennyi termék közül is lehet választani, és hogy mennyire fantasztikus minőségű babakocsik állnak a leendő szülők rendelkezésére. A cég nem csak az egyke gyerekek érkezésére gondolt, mivel a termékkínálatukban ikerbabakocsik is szerepelnek, ugyan olyan professzionális minőségben, mint az egy gyermeknek szánt kocsik tekintetében.

El is hiszem, hogy tanítványom inspirációt és kedvet kapott a babakocsi beszerzéséhez, mivel a cég csodálatos képekkel illusztrálja az összes termékét, amelyek multifunkcionális babakocsik, tehát a vásárlók egy könnyű alumínium vázhoz több felsőrészt kapnak, ezek pedig a mózeskosár rész mely a csecsemő újszülött korától használható, majd rendelkezik egy autósülés felső résszel, mely sok hónapig használható a gyermek megszületését követően, és van egy sport felsőrész tartozéka is mely nagyobb gyermekek részére tökéletes, akik már tudnak önállóan ülni. Szóval ezek a részék, melyeket tartalmaz ez a babakocsi csomag, mind – mind külön le vannak fényképezve, nagyszerűen szemléltetve, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezik. Bár engem az is meggyőzött, hogy mennyire részletes a termékleírás, nem vártam volna, hogy egy babakocsiról ennyi mindent le lehet írni, de a cégnek sikerült, ez mind annak köszönhető, hogy nagyon formabontóan, új technológiájú termékeket árusítanak.

Következő angolórámon, megkérdeztem a tanítványomat, hogy mire jutott babakocsi vétellel. Elmondta, hogy, annyira megtetszett neki az egyik babakocsi, hogy meg is vásárolta a testvére születendő gyermekének részére, amely termék már kiszállításra is került. A megrendeléstől számított rövid időn belül meg is érkezett hozzájuk a babakocsi, nem is gondolták volna, hogy ilyen gyorsan véghez tud menni a házhoz szállítás, a cég törekszik arra, hogy a termékeiket a vásárlóik minél előbb kézhez tudják venni. ÉS ez milyen jó hitvallás, habár nagyon rövid időn belül megtörtént a kiszállítás, mégis nagy volt a várakozás, hogy milyen is lesz a babakocsi, minden egyes része elnyeri -e a tetszését a kismamának.

Maximálisan elégedettek voltak miután kicsomagolták az egyes részeket, mind – mind nagyon kiváló minőségű anyagból készült, a színek és anyagok nagyon harmonizáltak a babakocsin. Könnyen összecsukható és nem túl nehéz, így könnyen emelhető, illetve összecsukás után kis helyet foglal akár az autó csomagtartójában is. 
Mivel ennyire jó minőségű babakocsi érkezett meg hozzájuk, a tanítványom a céget mindenkinek csak ajánlani tudja, ő teljes mértékben meg van velük elégedve, amilyen képek szerepelnek a honlapon, olyan babakocsit kap a megrendelő, ez nagyon bizalomgerjesztő, hogy valóban azt kapja az ember, amit a képeken lát.